Dva događaja su obeležila Rupaul’s Drag Race All Stars 3- kada se BenDeLaCreme samoeliminisala i kada je Shangela ispala iz finala. Iako Shangela nikada nije bila proglašena za pobednicu, uprkos tome što se tri puta takmičila, podrška fanova ne jenjava.Uspeh je nešto što nikad ne uzima zdravo za gotovo, čak iako je bila eliminisana iz top dva. Razgovarali smo sa Ms. Halleloo o njenoj uzrujanosti tokom finala i da li smatra da je nepodnošljivost od strane eliminisanih kraljica odigrala neku ulogu.

Kakva je bila tvoja prvobitna reakcija kada si gledala finale?
Kada sam gledala finale definitivno sam bila razočarana što nisam uspela da pobedim. Bilo je tu dosta različitih osećanja jer sam vredno radila tokom čitave sezone i smatrala sam da mi je dobro išlo u takmičenju. Takođe, to je meni značilo više od same nagrade. Za mene je ovo takmičenje šansa da pokažem fanovima da bez obzira na to koliko vam puta u životu budu rekli ’ne’, nikada ne treba odustajati. I ako ne odustaješ, radiš vredno i ako se poboljšaš, možeš biti pobednik. Ali kada su se strasti smirile, shvatila sam da ja jesam pobednik. Bila sam pobednik i pre nego što sam ušla na vrata. Nemam krunu sa takmičenja All Stars ali to neće uticati na to da klonem duhom.

Da li si osećala dodatni pritisak s obzirom da si se već dva puta takmičila i imaš tako veliku bazu pratilaca?
Mislim da je u bilo kom takmičenju normalno osećati pritisak. Više sam osetila odgovornost da treba da se pokažem jer me je RuPaul posle druge sezone izabrao i za treću. Kada sam prvi put došla bavila sam se dregom pet meseci i ovo je bila moja šansa da pokažem da sam napredovala i da Ru i moji fanovi budu ponosni na mene.

ČITAJTE:  Đorđe Galić: Ljubavna priča

Svake nedelje te je ogroman broj fanova bodrio. Šta imaš da poručiš fanovima koji su pomalo razočarani?
Pokušala sam da posle finala ne budem aktivna na društvenim mrežama, ali videla sam klip devojčice koja je plakala jer je želela da ja pobedim. Počela sam da plačem kada sam videla koliku ona nadu polaže u mene. Briznula sam u plač i u avionu iz Filadelfije za LA i tužno sam se osećala. Nisam preemotivna osoba. Kada nešto pođe po zlu, volim da nastavim da radim i pređem preko toga. Ja sam neko ko voli da radi. Ali u tom trenutku jako me je to pogodilo i želela sam da vrištim, udaram i plačem, pomislila sam – zašto ja? Ali kuda te takvo razmišljanje može odvesti u životu? Treba da osećaš emocije, naravno, i ja sam u tom trenutku. Ali volela bih da kažem toj devojčici i svima koji su se tako osećali: ’Dušo, nemoj da brineš. Sve će biti ok. Sve što treba da uradimo u životu je da nastavimo da koračamo i krenemo dalje.

Šta misliš o tome što je BenDeLaCreme poslala samu sebe kući? Šta misliš o samoj toj samoeliminaciji? Da li je po tvom mišljenju uticala na ishod takmičenja?
Pre svega, nama to nije bilo tako neočekivano nego ostatku sveta. To kažem jer sam videla kako je Ben bila uznemirena kada su se eliminisane devojke vratile. Znala sam da se potresla. Kada je samu sebe poslala kući, bili smo šokirani ali ne mogu reći da to nismo mogli da očekujemo. Dobro joj je išlo u takmičenju ali to je ipak All Stars. Nije bitno koliko si dobar, glavni faktor su savezi. Da se našla u dnu, da li bi imala prave snage koje bi je zadržali u takmičenju. Nikada to nećemo znati. Ali u životu, kada naiđeš na izazov, ne možeš prosto da odustaneš. Poštujem njene izbore, ali ja sigurno ne bih tako postupila.

ČITAJTE:  Aleksandar Sič: Svakoj devojci do sada sam se autovao drugačije

Pobedila si u dosta lip sync izazova ali si dobila najmanji broj glasova od eliminisanih kraljica. Da li misliš da je netrpeljivost uticala na njihove izbore?
Pustiću fanove da odluče, ali činjenica je da kada je tokom finalnog razmatranja trebalo da iznesemo slučaj našim ’srodnicima’ niko nije pitao kako nam ide. Makar ne mene. Pitanja koja su postavljali devojkama bila su: ’Zašto smatraš da ti je mesto ovde?’ i ’Kako planiraš da iskoristiš ako pobediš?’ Veoma opšta pitanja, zar ne? Ali može se osetiti energija u sobi. Kada sam ušla osetila sam – možda će ovo biti kraj. Neke od njih sam poslala kući, dve su smatrale da im je stvarno mesto ovde, više nego meni (Aja i Milk), jednu su dovukli dva puta, da bude igračica u jednom delu a u drugom da odlučuje ko će pobediti. Bila sam veoma realistična s obzirom na situaciju. Oni su imali svoje mišljenje ali ipak nisam mogla da verujem da sam dobila samo jedan glas.

Šta je sledeće za Ms Shangelu?
Imam novu pesmu ’Pay me’. Takođe planiram stend-ap turneju ’Shangela is Shook’ koja će biti u Australiji, Velikoj Britaniji i onda ću je dovesti i u Ameriku. Ove godine ću biti u dva filma ’Hurricane Bianca 2’ planiran za leto i ’A Star is Born’ sa Lady Gagom i Bradelyem Cooperom koji izlazi na jesen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.