Waylon Smithers: Najpoznatiji crtani gej


Svi smo ovo videli: Smitersov deepfake erotski sadržaj koji prikazuje njegovog šefa gospodina Burnsa u toplesu gde mrzovoljno flertuje se kamerom. Te robotske reči mi se motaju po glavi dok stižem u Springfild kako bih intervjuisao čoveka koji je prethodno bio poznat kao Burns-seksualac zbog privlačnosti prema najstarijem stanovniku Springfilda.

Međutim, stvari su se promenile, otkad se Smiters javno deklarisao kao homoseksualac, na neki način. Izašao je iz staklenog ormana kada je pokušao da uđe u romansu sa Huliom i postao najpoznatiji gej čovek na svetu.

Sada, od Evergrin terase do Kviki marketa, priča se po gradu da je konačno preboleo Burnsa i ima novog čoveka u svom životu: urbanog, bogatog modnog dizajnera sa isto tako urbanim imenom Majkl de Gaf. Takođe se pojavljuje kao član žirija u emisiji nalik na „Project Runway“ i sumnjivo podseća na glumca iz Titanika, Viktor Garbera.

Kako bismo proslavili to što se Smiters uzdigao među gej superzvezde, odlučio je da nama da svetsku ekskluzivu. (megalomanijak Burns nije prisutan, možda je zauzet sklapanjem puzle).

“Nemoj da potrošiš dve decenije svog života pateći za nekim ko te nikada neće voleti.” Smiters uzdiše kada smo ga pitali koji savet ima za gej muškarce koji su nesrećno zaljubljeni u strejt muškarce. (Svi smo bili u toj situaciji zar ne?)

“Bez obzira koliko često misliš na njega, koliko ljubavnih pisama pošalješ, nikada ti se neće uzvratiti. Zato što nikada nećeš biti dovoljno dobar za Karla Maldena.” Biće vam jasno ko je Karl Malden ubrzo. Smiters nam otkriva o svom životu gej muškarca u malom gradu, uključujući i identitet njegove prve muške simpatije, svom novom cimeru i najvećem LGBTQ+ savezniku u Springfildu. Otkrićemo vam samo da je njena kosa koja prkosi gravitaciji možda bila inspiracija sa spot pesme Montero (Call me by your name).

Kako definišete sebe i šta to znači u ovom trenutku vašeg života?
Smiters: Ja sam onakav kakvog me je Bog napravio – potpredsednik poslovanja i CCO.

Kada ste shvatili da ste gej?
Sećam se da sam gledao film „A Streetcar Named Desire“ i neverovatno me je privukao dasa na ekranu koji je imao tako moćnu, sirovu seksualnu energiju. U pitanju je Karl Malden koji glumi Stenlijevog prijatelja. Od tada držim njegov poster u svojoj sobi.

Šta biste poručili dečaku koji voli da se igra sa lutkama i koji je naučen da treba zbog toga da ga bude sramota?
To ne odgovara brendu Malibu Stejsi. I treba da ga bude sramota.

Koji biste savet dali gej čoveku koji živi u malom gradu?
Drago mi je da ste me to pitali. Mnogo prodavnica sada ima svoje aplikacije i postoje kuponi na tim aplikacijama. Ali neće vam o tome reći ako odete direktno u prodavnicu. Zato, uvek prvo instalirajte aplikaciju pre nego što odete u prodavnicu i proverite da li postoje dostupni kuponi.

To je sve što imate da poručite gej populaciji?
Verujem da se to odnosi i na strejt ljude. Moraću da razmislim o tome.

Ko su vaši LGBTQ+ prijatelji iz Springfilda od kojih možete da zatražite podršku i prijateljstvo?
Tu su Hulio, Peti, Dlakavi Šon, i lik koji stalno govori “O daaaa”; taj čovek još ni na šta nije odgovorio sa ne.

Koje aplikacije za upoznavanje koristite?
Skoro sve aplikacije koristim – U.S. Muška služba, Na kafi sa Negle, Bradonje, Debele tate, Bez obaveza i Krasti Burger Predstavlja Ukusne Gej Avanture. Dosta svojih najboljih prijatelja sam upoznao na KBPUGA

Naišli smo na Disko-Stjua na aplikaciji za upoznavanje gde za sebe kaže da je “hetero-fleksibilan” – da li ste naišli na još neke stanovnike Springfilda na aplikacijama za koje ste se iznenadili da igraju na vašem terenu?
Zar vi niste iz Engleske? Kako ste mogli da pristupite aplikacijama za upoznavanje u Springfildu? Kada smo kod terena, gosn Burns poseduje jedan veliki teren, ali tek treba da se koristi za neku utakmicu. Mahom se koristi za C. Montgomeri Burns fondaciju davanje krvi dece.

To je njegova dobrotvorna organizacija?
Ne, to je nešto drugo…

Ko su najbolji LGBTQ+ saveznici u Springfildu i zašto?
Mardž: Pogodi, napravila sam ti kolače za tvoj veliki intervju.
Smiters: Mardž, molim te, nemoj da se sramotiš. Osim toga, svakako znaš da ću reći da si ti najbolji LGBTQ+ saveznik.
Mardž: Znaš da mi to nije bitno. Usput, moje puno ime je M-A-R-DŽ-O-R-I, u slučaju da vam je potrebno za štampu. Takođe, da li mi možete reći gde mogu da kupim primerak kada izađe ovo izdanje? Jedini magazini koje Kviki Market prodaje su Plejdud i Nacionalni ponos.

Da li biste jednog dana voleli da se ostvarite u ulozi oca?
Ne, mislim da ne bih voleo. Kada želim da hranim nekoga na kašičicu i menjam pelene, prosto odem na posao.

Rekli ste da ne treba da pretpostavljamo rodni identitet Burnsovog psa u jednoj od epizoda? Možete li nam više reći o tome?
Morali biste da to pitate tog psa. I kao što vam je već poznato mi dajemo sve štence dobermana ljudima koji imaju moć, prodaju biološka oružja ili Maraji Keri. Mislim da je to štene o kome vi pričate dato Maraji Keri, tako da to pitanje možete njoj da postavite.

Da li je bilo romanse između vas i gospodina Burnsa?
Samo jednom, u predstavi za Novu godinu. I to smo uradili kako bismo izazvali smeh kod ljudi i dobili smo surove, surove osmehe.

Da li ste tužni što se niste oženili?
Iskreno, u svetu trojki i otvorenih veza, usvojiti psa sa partnerom je isto kao biti u braku. Tako da ne žalim ni za čim.

Da li se slažete sa vašim krznenim cimerom?
Kako ste znali da Dlakavi Šon odseda u mojoj gostinjskoj sobi?

Mislimo na vašeg novog cimera.
Aha, naravno. Dobro je, zove se Sterilisana Kejt, ali ironično nije sterilisana. Što me podseća… trebalo bi da kupim ogrlicu za Dlakavog Šona.

Attitude je pokušao da stupi u kontakt sa Majkl de Gafom kako bi dao komentar o vremenu koji je proveo u Springfildu. Njegov PR tim je izjavio sledeće: Majkl de Gaf nikada nije kročio u Springfild, niti planira. Ako želite da saznate više o novoj kolekciji crvenih haljina bez bratela sa cik-cak porubima, rado će dati izjavu.

Više tekstova iz broja 65 – april 2022. možete pročitati na (Klik na sliku):