Luke Black


Novo lice srpske muzičke scene o kome svi pričaju, 23-godišnji Luke Black, vraća se sa drugim singlom “Holding On To Love”. Nakon lansiranja debitantskog “D-generation”, mediji u zemlji su ga prepoznali kao zvezdu u usponu , dok se njegov debi-singl uspešno probijao na mnogim radio stanicama kako u Srbiji, tako i u regionu. Specifični zvuk, boja glasa i njegova priča bili su zanimljivi mnogim indie radio stanicama i muzičkim blogovima u Austriji, Francuskoj, Švajcarskoj, SAD i širom sveta. U oktobru ove godine Luke Black će se i predstaviti uživo austrijskoj publici na čuvenom “Waves Vienna” festivalu u Beču.

Luke Black nije “samo” izvođač; on je tekstopisac, producent, samouki multi-instrumentalista i povrh svega, pravi umetnik 21. veka. Njegova umetnička priroda u kombinaciji sa njegovom uravnoteženom odlučnošću jasno stavljaju do znanja da je pred njim svetla budućnost. Jedinstveni pristup pop muzici i kulturi omogućio mu je da stekne verne i svakim danom sve brojnije domaće fanove, kao i da postepeno osvaja srca fanova širom sveta.

“Holding On To Love” je emotivna plesna numera prepuna bitova, fraza i snažnih akorda. Neodoljivi vokal koji poseduje Luke Black dominira ovom moćnom kompozicijom, uz suptilni upliv sinta ’80-ih i progresivnih melodija. Metrički gledano, “Holding On To Love” je spora pesma, ali već na prvo slušanje vam je jasno da je u pitanju i veliki klupski hit. Možda upravo ukrštanje žanrova, karakteristično za Luke Black-a, čini da se svi zaljube u njega na prvo slušanje.

“Holding On To Love”, dugo-očekivani drugi singl Luke Black-a, biće digitalno objavljen u Srbiji i širom sveta 29. maja i 1. juna u SAD.