Vanquish

Vanquish, Sensibio Ar i SubQ Antiage


Prvi znakovi sunca su tu, temperatura sve češće skače preko 15 stepeni gde polako prelazimo na prolećnu i letnju odeću, a tu ima šta i da se vidi… naše nabujale zimske stomake, zadnjice i butine. Ako ste preko trideset godina starosti, čije draži bar ja tek sada spoznajem, čak i tih 5-7 kila viška drugačije izgledaju i teže se skidaju: sećam se kada su mi „stariji“ pričali o tome a ja ih gledao kao da su ludi. Ukoliko se prepustimo zdravom stilu života do leta smo manje više spremni, reče još jedan od 10 hiljada ličnih trenera. A ako ste normalan čovek onda će verovatno trebati svaku moguću pomoć da skinete visak kilograma jer je život u realnosti znatno drugačiji. Stoga vam u ovom broju predstavljamo Vanquish aparat koji se do sada pokazao kalo lider u neinvazivnom uklanjanju masnih naslaga i ima nekoliko važnih pozitivnih strana. U pitanju su radio talasi koji deluju isključivo na masno tkivo, podižu njegovu temperaturu što dovodi do „topljenja“ masnih ćelija. Studije koje govore o efikasnosti ove metode su vrlo dobre, bezbednost je izuzetna a ključna prednost je u tome što nema ubrizgavanja jedinjena, anestezije ili ožiljaka, pritom metoda je bez kontaktna. Tretman se provodi tako što se na primer predeo stomaka tretira se Vanquish sondom koja je dovoljno velika da tretira ceo pojas što je jedinstveno za ovaj aparat. Ukoliko uzmemo Kriolipolizu ili kavitaciju obično se predeo stomaka tretira iz najmanje dva puta dok pravilnost rezultat kod kavitacije zavisi od uigranosti terapeuta sa sondom koja se kreće preko tretirane regije. Kod Vanqusha nema kontakta, nezavisno je efikasan od terapeuta i automatizovan gde se tokom tretmana koji obično traje sat vreme vrši ravnomerno tretiranje regije. Kao rezultat dolazi do smanjenja obima u tretiranom predelu za 3 do 8cm već posle prvog tretmana, i do 2kg u težini uz pravilnu ishranu i optimalnu fizičku aktivnost. Tretman se sprovode obično na 10 dana a maksimalno četiri puta. Pošto je vrlo dobar, takva mu je i cena tako da nismo uspeli da nađemo ovaj tretman ispod 200 evra što smatramo njegovom najvećom manom, pošto je tretman potpuno automatizovan dok je prisustvo terapeuta ima više psihološki efekat nego nekakvu direktnu korist po učinak.

***

U ovom broju obrađujemo kremu od Bioderme Sensiobio AR koja je brendirana kao podrška za kožu koja ima vidljive kapilarne sudove odnosno rozaceu. Pre svega želimo da napomenemo da se rozacea, a ne crvenilo kože, ne može uspešno tretirati kozmetičkim proizvodima već zahteva dermatološko vođenje, gde ovaj proizvod jeste dobra podrška. Svakako izbor nege može uticati povoljno ili nepovoljno na vidljivost simptoma rozacee stoga je prateća nega važna. Ipak ova krema je jedna od boljih na našem tržištu u svojoj cenovnoj kategoriji te je mogu koristiti svi, a pogotovo osobe koje imaju crvenilo lica, onda osobe koje koriste kiseline, retinole ili druga jedinjenja koja mogu da povećaju osetljivost kože, a izuzetan je proizvod za muškarce posle brijanja. Naime, proizvod sadrži niz anti-inflamatornih i umarajućih jedinjenja. Tu su jedinjena kao što je to ginko bilboa, zeleni čaj, koren sladića, alantoina, omega masne kiseline, voćni šećer, kamilica i tako dalje. Sva ova jedinjenja imaju dokazanu efikasnost u nezi kože, protivupalno delovanje, umirujuće, antioksidativno i hidratno, stoga je ova krema idealna opcija za sve starosne grupe, polove i tipove kože osim verovatno masne. Može značajno doprineti borbi protiv iritacija nastalim brijanjem što ga posebno preporučujemo kao proizvod za posle brijanja, šta više verujemo da se ne može uporediti sa bilo kojim drugim proizvodom koji je brendiran kao proizvod za posle brijanja.
Izuzetno nam je zadovoljstvo da vam predstavimo neverovatni inovativan a cenovno razuman brend pod nazivom Hylamide. Brend nudi nekoliko osnovnih proizvoda koji su vrhunski komponovani sa novim, ali i tradicionalnim, znatno unapređenim jedinjenjima i to u koncetracijama od oko 50%, što je skoro pa neviđeno. Brend se takođe izdvaja po takozvanim pojačivačima što su u stvari serumi koji su napravljeni da posebno tretiraju specifične potrebe kao što je reaktivnost kože, hidratacija, prozračnost tena, sjaja i drugo, ali ono što je vrlo posebno kod brenda jeste to što prodire u dublje slojeve kože sto u potpunosti menja način na koji jedinjenja deluju te značajno pojačava efikasnost. Ovde bi da vam predstavili Hylamide SubQ Anti-Age serum koji sadrži neverovatnih 45 % aktivnih jedinjenja i to: Bakarni peptid, nanopetid-3-retionol koji ostvaruje bolje rezultate od standardnog retionala, ali bez iritacija, potom tripetid38 koji blokira razgradnju kolagena i elastina i znatno stimuliše proizvodnju novog, sadrži čak pet različitih lanaca hijaluronske kiseline i morskih derivata kako bi obezbedio superiornu hidrataciju i višestruku stimulaciju regenerativnih procesa. Sadrži saharide po formatu identičnim ugljenim hidratima u koži kako bi se obezbedila kontinuirana hidratacija, čak i po završetku upotrebe proizvoda. Malo je reći da brend prestavlja prijatno osveženje. Naravno ovog proizvoda nema u prodavnicama u Srbiji, ali se može poručiti putem interneta i to po ceni od 36 evra.

Uređuje: Mladen Antonijević Priljeva