Kada bolje razmislim, seks se zasniva na poverenju, čak i kada je one-night stand, a poverenje donosi opuštenost i uživanje.

… predrasude da je to nešto najlepše na svetu, da svaka žena treba da bude lezbejka jer propušta uživanje u kopulativnim aktivnostima dok god je sa muškarcem.
Danas se samo slatko nasmejem na to i ostavim drugima da saznaju razlike i sličnosti između strejt i lezbejskog seksa, ako su već voljne da se pozabave time. Pitanja me smaraju i na tu temu ne pričam i ne odgovaram, ili bar ne rado.
Ali predrasude definitivno treba da se razbiju.
Biti sa ženom u krevetu garantuje samo jednu stvar, mogućnost da se ne bude povređena, izbegne bol i neprijatnosti prilikom fizičkog kontakta (mada to zavisi od partnerke i od vas, vredi napomenuti) s obzirom na način na koji dve žene imaju odnos, što je, u strejt seksu ako dođe do penetracije, kako čujem od strejt žena, biseksualnih, kako god (smara ova politička korektnost ), baš teško izbeći. Blame me, ali ja tako čuh, pa ako ćemo navesti razlike eto te su.
Ali u to da je sa ženom sve nežnije, svilenkastije, kao med i mleko… odavno sam prestala da verujem, jer uživanje u seksualnom odnosu zavisi od mnogo stvari. Nekad ispunjenost i uživanje prosto ne možeš da se postigne i stvari ne treba siliti.
I nemojte da zaboravite polno prenosive bolesti, koje su sigurno mnogo, da se tako izrazim, opasnije za lezbejsku populaciju, zbog načina na koji imamo seks. Da, mislim i na oralni i na manuelni deo odnosa i zbog nemanja adekvatne zaštite za oralni seks, jer dental dams u Srbiji još ne mogu da se nađu. Realno, ko će pa još i da koristi takvu vrstu zaštite kad partnerku treba osetiti, zar ne? I toga trebamo da budemo svesne, jer virusi i infekcije vrebaju svuda. Drugarica i ja se non stop dogovaramo da krenemo u seksualna osvajanja i da malo obogatimo seksualni život, ali to podrazumeva da jedna drugoj non stop ponavljamo seksualno prenosive bolesti, seksualno prenosive bolesti, naročito kad nađemo neki one-night stand, jer nam je ipak draže da znamo da smo bile odgovorne prema svom i zdravlju svoje partnerke. A to savetujem i vama.
Smatram sebe one girl person. Znači osobom koja je (bar nekad) bila isključivo za vezu, jedna žena i to je to, pa šta bude. Nažalost, za tri godine veze sa jednom devojkom, nisam uspela nijednom da je zadovoljim u krevetu. Možete da zamislite – ni jednom. I onda sam gledala da sve to kompenzujem time što će biti zadovoljna van kreveta. To nije moglo da donese upotpunjenje, niti je moglo da ublaži frustraciju koju nosi činjenica da tvoja partnerka nije uspela da uživa u seksu i da si ti odgovorna za to. Na suprot tome, ona je mogla sebi da aplaudira jer je ona uspevala meni da pruži zadovoljstvo. Ne znam, ja sam neko ko uživa u seksu i stvarima koje su vezane za seks, opuštena sam, svesna sam svoje seksualnosti i nemam tabua. Zato mi lako da uživam u samoj aktivnosti, te mi je bilo čudno kako ja nju ne uspevam da zadovoljim. I tako se i dan danas pitam da li je bilo do nje ili do mene…
Da li ona tri godine nije mogla da se opusti ili sam ja tri godine uspevala da ne uradim ono što treba da bi ona uživala. Pri tom ne mislim na to da doživi orgazam, već samo da uživa i da joj prija taj fizički kontakt.
Godinama pre toga sam živela gledajući filmove, čitajući erotske lezbejske priče i suočavajući se sa činjenicom da su svi ti on-screen ili on-the-paper likovi imali super seks non stop. Samim tim očekuješ da će se sasvim normalno to desiti i tebi i da će seks biti nešto što će u tebi izazvati takva osećanja i emocije da ćeš videti vatromet nakon istog… Hm, da…
Onda počneš da živiš ono što bismo nazvali real lifom i shvatiš iz iskustva da stvari nisu baš tako ružičaste.
Nemojte pogrešno da me razumete, nisam ovde da nekom ko još nije imao seks, ubijem volju i pokažem kako je seks nešto u čemu se ne može uživati, baš naprotiv, ali samo želim da istaknem da on od mnogo toga zavisi.
Kada bolje razmislim, seks se zasniva na poverenju, čak i kada je one-night stand, a poverenje donosi opuštenost i uživanje. Ako toga nema, a uđete u odnos jer mislite da svojoj partnerki dugujete nešto i da ćete kroz seks nešto pokazati i iskazati a da vam nije do toga… onda bolje na isti zaboravite, jer nešto što treba da bude uživanje za obe može da se pretvori u nešto zbog čega ćete se kajati, osećati neprijatno i može da se pretvori u izvor frustracije za vas i za partnerku.
U međuvremenu sam shvatila da uživam mnogo više u onome što se da nazvati voajerizmom, i da me najviše pali da vidim dve devojke zajedno, i da me to mnogo više uzbuđuje nego da imam odnos. O činjenici da sama sebe mogu najbolje da zadovoljim (što sam sigurna važi za mnoge osobe) i da ne govorim. Trenutno sam zadovoljna svojim seksualnim ili neseksualnim životom. A nadam se da ću nekad sa zadovoljstvom pričati i o seksualnom odnosu sa nekom svojom budućom partnerkom isto tako kao što sad pričam o masturbaciji.
Ovaj tekst sam želela da posvetim svim devojkama koje su u sličnoj situaciji. Niste same, niste čudne i ne znam ni ja kakve. To kažem jer sam sebe dosta dugo smatrala čudnom sve dok nisam naišla na ljude koji su nešto slično prošli u životu, koji vole stvari koje ja volim, što se seksa i voajerizma tiče, a svako se oseća mnogo bolje kada zna da nije sam i kada ima nekog s kim može da podeli svoje fascinacije, razmišljanja, osećanja…
Na kraju ovog ne tako pozitivnog i zanimljivog teksta o lezbejskom seksu, želim vam svima seksualni život pun zadovoljstva.

ČITAJTE:  U susret Paradi: Imamo predivnu šarenu istoriju

AsH