Koliko puta ste čuli da su muškarci džukele? Razlog tom epitetu je što vole seks od pozadi

Pornići su od prinčeva na belom konju, koji su se zadovoljavali vanbračnim seksom posle tri meseca držanja za ruke, napravili „muške svinje“ koji od svojih partnerki očekuju da izvode razne akrobacije, perverzije i da ih redovno puštaju na zadnji ulaz. Pojedine žene razmišljaju o toj opciji, ali ih brine misao da li će ih partneri posle toga poštovati.

Ali, kad se sretnu dve gej „muške svinje“ tu nema mesta za misli o poštovanju, jer obojica znaju da od poštovanja nema ništa, niti je poštovanje cilj seksa, već kvalitetan orgazam. Ali, kako ga postići.

Često imamo u gej filmovima seks scene u kojima se dvojica frajera spontano dohvate, jedan skine gaće, okrene leđa i kaže „dobro mi došao“, drugi odgovara „dobro te snašao“, krenu da rade radnju i sve ide k’o po loju. Žao mi je, ali to su bajke. Da bi se uživalo u analnom seksu, potrebne su pripreme.

Pasivni partner treba da se pripremi. Da ne biste razmišljali da li će doći do neke nezgodacije, preporuka je da se pre seksa klistirate. U pojedinim seksi šopovima možete da kupite klistir, ili da to obavite uz pomoć tuša. Odvrnete glavu od tuša, namestite vodu da bude oko temperature tela (unutrašnjost guze ne voli ni hladnu ni vrelu vodu), naslonite crevo na anus, prebacite vodu sa česme na tuš, sačekate nekoliko sekundi da se guza napuni (ako krene voda da vam izlazi na usta znajte da ste preterali), odete do wc šolje i izbacite vodu. Ne žurite, sačekajte da sva voda iscuri, jer ne želite da se to desi usred seksa. Ako ste kao kauboji iz „Planine Broukbek“ negde napolju, odete do obližnjeg potoka i zaperete se.

ČITAJTE:  Amsterdam: Trans* Prajd

Guza je uska i zato je mnogi muškarci toliko vole. Osim što je uska, ona je i suva, osim kad je toplo ili se baš mnogo napalite pa se oznoji. Ali, u svakom slučaju guzu treba „zamastiti“ kao što reče čika iz parodije „Kita u Bila“. Preporuka je lubrikant na bazi vode, koji se može naći skoro svuda, jer kreme, ulja, mleka za telo, zejtin, maslac, margarin, mast, moča oštećuju kondom. Može i pljuvačka ali se ona brzo suši.

Kao što sam spomenuo na početku teksta „muške svinje“, i oni vode računa samo o svom užitku, zato nemojte biti mutavi već zahtevajte da se poštuje i vaše ljudsko pravo na užitak (Porodični zakon član 23 stav 4). Guza je uska i zakonska je obaveza da je aktivni partner opusti. Tome služi predigra, prstići, jezik i ponekad neke igračkice. Dok on priprema radni teren, vi možete biti fini i oralno ga zadovoljiti u pozi 69 i time održavate njegovu erekciju. Znači, vi ležite na leđima, on preko vas i svako radi svoj posao. Postoji varijanta da on kleči, dok vi ležite na stomaku a glava vam je između njegovih nogu. Njemu su ruke dovoljno duge da se igra vašom guzom, dok vi radite svoj posao. Pasivni partner može sve ove pripreme sam da obavi, ali u čemu je tu draž? Kad je sve pripremljeno, vreme je za ozbiljan posao.

Điha, điha, čet’ri noge

Ako vam je partner obdaren najbolja poza je da vi njega uzjašete, jer tada postoji mogućnost da kontrolišete koliku porciju želite. Nemojte biti alavi, jer treba biti umeren u jeli i u piću, a naravno i u seksu. Ova poza ima više varijanti. Ako je lep možete da se gledate, ako nije možete da mu okrenete leđa ili ugasite svetlo i zamišljate koga god želite. Kod gej analnog seksa pasivnom partneru je bitna stimulacija prostate, zato je važno da nađete položaj koji će vam najviše prijati, što donekle zavisi i od oblika penisa vašeg partnera. Znate da ih ima raznih, krivih, pravih, koji skreću levo ili desno… Nagnite se gornjim delom tela napred ili nazad, tako da usmerite njegov penis kako vama odgovara.

ČITAJTE:  Koliko nas će ostati u životu zbog Stounvola? HIV epidemija

Kereći stil

Koliko puta ste čuli da su muškarci džukele? Razlog tom epitetu je što vole seks od pozadi, odnosno kereći stil. Vidite kakav sam patriota te neću da koristim engleski naziv doggy style. Kad je seks od pozadi u pitanju aktivni partner ima svu moć, jer on određuje brzinu i koliko će da uđe. Neki smatraju da je ta poza ponižavajuća, jer je previše životinjska, u njoj nema romantike, gledanja u oči, nežnosti i ostalih stvari koje ubijaju erekciju. U ovoj poziciji aktivni partner može da se pomera levo, desno, gore, dole, koliko god mu to dozvoljava njegova dužina i izdržljivost.

Da se malo prilegne i odmori

Ova poza je za lenštine. Pasivni partner legne na stomak, aktivni preko njega i hopa cupa. U toj pozi pasivni partner ne može da se dirka tamo dole, ali može da namesti pišu tako da se ona trlja o podlogu tokom seksa.

Misionarska poza

Da, da, i mi imamo misionarsku pozu. Ova poza je neizvodljiva za aktivne partnere sa prosečnim penisom, jer je anus malo južnije no vagina. Znači ova poza je odlična, ako vam je partner baš obdaren i ne želite da uđe ceo. U suprotnom postoji opcija da noge podignete na njegova ramena i dobijete celu porciju. Ova poza je romantična i praktična. Možete da se gledate, ljubite, mazite, pipate, štipate, pljujete, šamarate, grebete, polivate voskom, šta god vas pali.

Devojke kažu, da momak kome daju zadnja vrata sigurno neće da ih oženi, a mi gejevi nemamo taj problem. Nama je brak ionako zabranjen, zato i možemo toliko da uživamo u seksu. Iako nemamo problema sa neželjenom trudnoćom, korišćenje kondoma kad je analni seks u pitanju je i te kako preporučljiv, da ne kažem obavezan.

ČITAJTE:  Emancipacija: Dan kad sam postao žena

Piše: Predrag Azdejković