Optimizam 001 (jul-avgust 2011)


Gej lezbejski info centar danas je predstavio prvi broj gej magazina “Optimizam”.

Na 64 strane u punom koloru “Optimizam” vam donosi tekstove Vlade T, Borisa Milićevića, Gorana Miletića, Jelene Ajdarević, Borisa Milankova, Đurice Stankova, intervjue sa Markom Karadžićem i Nevenom Petrušić, kao i tekstove o istopolnim bračnim parovima koji su poreklom iz Srbije a sada žive u inostranstvu i još mnogo toga.

U pitanju je specijalno izdanje “Šta sve možeš u Srbiji kad si GAY” i zamišljen je kao zabavni i lako čitljivi vodič, koji nudi informacije o zakonskim pravima, ali i životne priče LGBT osoba iz Srbije.

Magazin prati i sajt “Šta sve možeš u Srbiji kad si GAY”, vodič kroz gej život Srbije koji vam donosi informacije o kulturnim i zabavnim događajima koji mogu biti zanimljivi LGBT populaciji.

Nažalost, izlaženje drugog broja magazina još uvek nije osigurano zbog loše finansijske situacije, te vas pozivamo da nam u tome pomognete.

Štampano izdanje je besplatno i možete ga od sutra preuzeti u kafeu Smiley, Espeho, Fenix, Mystic u Beogradu. Od sledeće nedelje biće dostupan i u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Subotici i Leskovcu.

Lajkujte Optimist stranicu na Facebooku

PDF verziju magazina možete skinuti na adresi:
http://www.mediafire.com/file/cd3e4mot9oe2767/Optimizam001-full.pdf